január_800x360

Tematikus borkóstoló januárban

„A megfelelő fajtaválasztás a termőtáj adottságaival valami egészen különleges, egyedi harmóniára képes. A telepítést követően még évek telnek el, mire az első kész tételeket kóstolhatjuk, így a terroir jellegzetességeinek megfelelő szelekció mindig kockázatot is rejt magában. De ha a fajta megtalálta a helyét…”

Két évvel ezelőtt egy fajtaborokból álló sorral mutattuk meg a pincészet portfóliójának egy szeletét, de a téma is kimeríthetetlen. Íme, ennek második felvonása.

„Mono-cépage” 2.0 
„Avagy az egyetlen szőlőfajtából készülő borokban rejlő lehetőségek…”

Gere Cabernet Sauvignon 2007
Gere Attila Syrah 2008
Weninger & Gere Tinta (Tempranillo) 2006
Gere Cabernet Sauvignon barrique 2003 Magnum
Weninger & Gere Merlot selection Magnum 1997
Weninger & Gere Cabernet Franc selection 1996

Tematikus borkóstolóink mellé különleges kézművessajt-válogatást, frissen sült kenyeret, Gere 100% Szőlőmag Olajat, illetve vizet kínálunk.

A feltüntetett borsor 2020 január 6-tól 2020 február 2-ig kóstolható, kizárólag a Mandula Étterem és Borbár-ban!

A tematikus borkóstoló ára: 13.800,- Ft/fő

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Fröhlich Tamás
Head Sommelier
Tel.: +36 30 /620 26 28
Email: tamas@gere.hu