szüret_800x360

Tematikus borkóstoló szeptemberben

Hivatalosan szeptember 1-e az ősz első napja. Bár még csak egy hete tart, sok minden történt nálunk. Szüretre kerültek a medoc noir, portugieser, pinot noir, solus merlot alapanyagok, lezajlott a Franc & Franc konferencia borainak vakkóstolása, és megjelent a legújabb évjáratú Kopar Cuvée is. Hamarosan beérik a kékfrankos, és mire ez a kóstolósor elévül, már az idei munkák felén túl leszünk a szőlőkben.

Inspirálva eme sok íz és illat által egy szubjektív válogatással kezdjük az év harmadik évszakát.

2019 Ősz
„Avagy az idei év második tavasza.”

Gere Válogatás Portugieser 2005
Gere Válogatás Perle 2006
Weninger & Gere Pinot noir 2008
Gere Cabernet Sauvignon barrique 2005
Weninger & Gere Cabernet Franc selection 2006
Gere Solus Merlot 2004
Gere Kopár Cuvée 1999 Magnum

Tematikus borkóstolóink mindegyike mellé különleges kézműves sajtválogatást, frissen sült kenyeret, Gere 100% Szőlőmag Olajat, illetve vizet kínálunk.

A feltüntetett borsor 2019. szeptember 2-től 2019. október 6-ig kóstolható, kizárólag a Mandula Étterem és borbárban.

A tematikus borkóstoló ára: 18.200,- Ft/fő

Kérdés esetén keressen bizalommal!
Fröhlich Tamás
Head Sommelier
Tel.: +36 30 /620 26 28
Email: tamas@gere.hu