bogyók_1030x360

Tematikus borkóstoló márciusban

Februárban megtapasztalhattuk a házasítások adta lehetőségek szépségét. Az idő és az eltérő összetétel egytől-egyig izgalmas és sokrétű borokat eredményezett. De valóban több tud lenni egy házasítás?

A megfelelő fajtaválasztás a termőtáj adottságaival valami egészen különleges, egyedi harmóniára képes. A telepítést követően még évek telnek el, mire az első kész tételeket kóstolhatjuk, így a terroir jellegzetességeinek megfelelő szelekció mindig kockázatot is rejt magában. De ha a fajta megtalálta a helyét….

Márciusi tematikus kóstolónk tételei fajtaborok, melyek szigorú válogatást, terméskorlátozást és tudatos hordóhasználatot követően mutatják legszebb oldalukat a villányi borvidéken.

„Mono-cépage”         
„Avagy az egyetlen szőlőfajtából készülő borokban rejlő lehetőségek…”

Gere Attila Válogatás Portugieser 2005
Gere Attila Kékfrankos Prestige 2004
Gere Attila Válogatás Perle (Medoc Noir) 2006
Weninger & Gere Pinot Noir 2006
Gere Attila Cabernet Sauvignon barrique 2000
Weninger & Gere Cabernet Franc selection1999 Magnum
Weninger & Gere Merlot selection 1997 Magnum

Tematikus borkóstolóink mellé különleges kézművessajt-válogatást, frissen sült kenyeret, Gere 100% Szőlőmag Olajat, illetve vizet kínálunk.

A feltüntetett borsor 2018 március 5-től 2018 április 1-ig kóstolható, kizárólag a Mandula Étterem és Borbár-ban!
A tematikus borkóstoló ára: 11.500,- Ft/fő

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Fröhlich Tamás
Sommelier
Tel.: +36 30 /620 26 28
Email: tamas@gere.hu