gerehernyak

Hernyák-Gere gourmet borvacsora

Időpont: 2014. április 19, 20:00
Legyen részese Ön is ennek az igazán különleges borvacsorának, mely a villányi Mandula Étterem és Bor-Bár „Fehérbor-Ászok Villányban” rendezvénysorozatának soron következő mérföldköve.
A Gere és a Hernyák család hosszú évek óta ápol szakmai és baráti kapcsolatot egymással. Ezúttal az új generáció főszereplésével Gere Andrea és Pauli Zoltán házigazdák, valamint Hernyák Tamás és Ruprecht László séf úr vendégszereplésével egy igazán különleges hangulatú eseményre számíthatnak a résztvevők. A borvidékeken átívelő, egész estés íz utazáson a Gere és a Hernyák család tagjai kalauzolják végig a Vendégeket.
A Ruprecht László kreatív séf vendégszereplésével kiegészülő Mandula Étterem és Bor-Bár legénysége által kreált gourmet fogások, a könnyed etyeki fehérboroktól és pezsgőktől induló, érlelt fehér, valamin „veretes” villányi vörösborokon át, az izgalmas és különleges párlatok világába érkező kulináris kalandon garantáltan egyedi élményt ígér.

A menü:

Hernyák Etyeki Sauvignon Blanc 2012
Ruprecht: Harcsa mignon, Szent Jakab kagylóval, mustáros narancs habbal

Hernyák Etyeki Királyleányka 2013 (hordóminta)
Ruprecht: Citrusos libamáj szelet, Eszterházy módra

Hernyák Birtokbor 2009 (Chardonnay-Sauvignon Blanc)
Ruprecht: Fehérborban párolt mangalica pofa, algás keleti gombákkal

Hernyák Pinot Noir 2012
Mandula: Kacsamell medvehagymával erdei gombákkal rántott zelleres burgonya püré…

Gere Attila, Cabernet Sauvignon Mandula Selection 2007
Mandula: Borjú válogatás kacsazsíron pirított sufnúdlival, tavaszi zöldekkel

Gere Attila Kopár Cuvée 2011 (Premier)
Mandula: Csoki-mogyoró desszert fantázia

Hernyák 3-éves érlelt törkölypálinka
Ruprecht: Bonbon trilogia

Ár: 17.900,- Ft/fő (All Inclusive)

A változtatás jogát fenntartjuk.
Asztalok korlátozott számban foglalhatók az étteremben: mandula@gere.hu